SADRžAJ

Dobri domaćini, dobro su se pripremili za zimu koja nam ovih dana pokazuje svoje pravo lice. Kako se živi u pod snegom i na temperaturama ispod nule beležimo u selima u okolini Kraljeva.
U ovom izdanju za Znanje imanje govore: Vukašin Ignjatović iz sela Čukojevac, mlado lice srpske poljoprivrede koji na farmi od 100 krava živi svoj san.
Nekadašnji NBA igrač i kapiten reprezentacije Nenad Krstić, danas poljoprivredni proizvođač.
Obišli smo Poljoprivrednu školu u Šapcu, koji su nekad pohađali Zaharije Trnavčević i Kamenko Katić, a koja je vicešampion evropskog takmičenja Agrolimpijade.
Od Dragoljuba Markovića iz Adrana saznajemo kako i kad je nastalo kolo Moravac.

Fotografije

Znanje imanjeZnanje imanjeZnanje imanjeZnanje imanjeZnanje imanjeZnanje imanjeZnanje imanjeZnanje imanjeZnanje imanjeZnanje imanjeZnanje imanjeZnanje imanjeZnanje imanjeZnanje imanjeZnanje imanjeZnanje imanjeZnanje imanjeZnanje imanjeZnanje imanjeZnanje imanje

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Granična kontrola: Španjolska (2016)

    image
    Emisija prati intervencije sigurnosnih i carinskih službi na granicama Španjolske koje su pod stalnom prijetnjom radi krijumčara droga, oružja i potencijalnih...
  • Nakon prvih 48 sati (2008)

    image
    Follow "real life detectives" in various cities while they try to crack the case in the first 48 hours after the homicide.
  • Tragovi istine

    image
    U ovoj emisiji prikazani su istiniti slučajevi. Svi osumnjičeni su nevini dok se ne dokaze njihova krivica u skladu sa zakonom.
  • Into Bulgaria's Mystic Mountains (2019)

    image
    Bulgaria's mountains are regarded as vast, original and biodiverse; Since the region was a military restricted area at the time of the Iron Curtain, a flora and...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.