Divlja Kolumbija: Chiribiquete - putovanje u središte amazonske prašume


Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 3

SADRžAJ

Chiribiquete je posve nepoznat svijet, skriven duboko u kolumbijskoj Amazoni. Pretpovijesne planine, vodopadi i duboki kanjoni okruženi su rijekama, jezerima i prašumama koje vrve životom. Znanstvenici su dosad tek nagađali što se sve krije unutar te neprobojne i netaknute džungle.
Biologinja Blanca Huertas iz Engleskog prirodoslovnog muzeja i rođeni Kolumbijac i fotograf Francisco Forero, zaputili su se duboko u tu neistraženu divljinu. Dva je dana Chiribiquete bio njihov privremeni dom. U potrazi za novim životinjskim vrstama i tragovima drevnih ljudi, doživljavali su brojna iznenađenja, ali i pokoje neočekivano razočaranje.

Fotografije

Divlja Kolumbija: Chiribiquete - putovanje u središte amazonske prašumeDivlja Kolumbija: Chiribiquete - putovanje u središte amazonske prašumeDivlja Kolumbija: Chiribiquete - putovanje u središte amazonske prašume

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.