SEZONA: 1

EPIZODA: 17

SADRžAJ

Muškarac ima samo jednu zagarantiranu ljubav - ljubav svoje majke.
U starom beogradskom luksuznom stanu sa svojom voljenom majkom, udovicom Rozalijom Rosom Popović (Svetlana Bojković), živi taksist u svojim četrdesetima Milentije Beba Popović (Andrija Milošević), koji se može „pohvaliti“ dvama fakultetima koje nije završio i propalim brakom. Mama Rosa ima i starijeg sina Mihajla Mišu Popovića (Nenad Jezdić), na kojeg je beskrajno ponosna. Miša je uspješan doktor plastične kirurgije koji je, za razliku od brata, siguran u sebe i samodopadan te ga sve žene u njegovu životu naprosto obožavaju - od njegove majke, supruge Jole do svih žena u njegovoj okolini. A kad god se učini da će se Beba ipak odvojiti od majke i pronaći svoj životni put, Rosa glumi izgubljenu, nemoćnu staricu.
U roli Rozalije Popović našla se legendarna glumica Svetlana Bojković, čija je karijera započela sredinom 60-ih godina prošlog stoljeća, a gledatelji je možda najbolje poznaju iz kultnih filmova poput „Pas koji je voleo vozove“, „Pozorišna veza“ te serije „Bolji život“, gdje je glumila Emiliju Popadić. Osim sina Milentija zvanog Beba, Rosa ima i Mihajla Mišu, kojeg tumači poznati Nenad Jezdić, glumac koji je ostvario zapažene uloge u filmovima „Čitulja za Eskobara“, „Čarlston za Ognjenku“, „Tri palme za dve bitange i ribicu“… te brojnim hvaljenim serijama od kojih je najnovija „Senke nad Balkanom“. U ostalim ulogama našle su se Vanja Milačić („Vratit će se rode“) kao Joka, koja teško prihvaća Mišinu nevjeru, a utjehu pronalazi u zdravom životu i jogi, te Sloboda Mićalović („Ubice mog oca“), kao bivša Bebina supruga Nina koju Beba ne može zaboraviti. U produkciji Fresh productiona i Blekbuk d.o.o., odnosno Zorane Popović i Filipa Đorića, ovu hvaljenu seriju režirao je Vladimir Aleksić koji je s Marijanom Čulić Vićentić napisao i scenarij te je zapravo adaptirao kultni australski sitcom „Mother and Son“. Taj se sitcom diljem svijeta, pa tako i na hrvatskim ekranima, prikazivao u razdoblju od 1984. do 1994. godine, a popularnost mu ne jenjava ni danas. Uvijek neiscrpna tema od odnosu majke i sina kroz niz urnebesnih situacija i zapleta prati kako roditeljsko kormilo stalno mijenja kapetana, no jedno je sigurno - nije lako naći ženu kad živiš s majkom.

Fotografije

Mamini sinoviMamini sinoviMamini sinoviMamini sinoviMamini sinoviMamini sinoviMamini sinoviMamini sinovi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.