SEZONA: 1

EPIZODA: 8 - Najbolje od fešti

SADRžAJ

Oktoberfest koji se zapravo održava u rujnu, festival kotrljanja sira koji se pretvara u kotrljanje ljudi, firentinski nogomet koji više nalikuje na spoj ragbija i UFC-a... Sve smo to, uz puno drugih zanimljivosti, gledali kroz sedam epizoda o najvećim svjetskim feštama. U osmoj epizodi pogledajte presjek najzabavnijih trenutaka iz cijele sezone i uživajte u živopisnom mozaiku ljudske vedrine i maštovitosti. Prikazat ćemo i još jednu hrvatsku feštu sa svjetskim potencijalom: čikarijadu, tj. svjetsko prvenstvo u bacanju šalica za kavu u dalj! Bacite se i vi u udobne fotelje i feštajte s nama u još jednoj zabavno-poučnoj emisiji autora Roberta Knjaza!

Fotografije

Najveće svjetske fešteNajveće svjetske fešteNajveće svjetske fešteNajveće svjetske fešteNajveće svjetske fešteNajveće svjetske fešteNajveće svjetske fešteNajveće svjetske fešteNajveće svjetske fešteNajveće svjetske fešteNajveće svjetske fešteNajveće svjetske fešteNajveće svjetske fešteNajveće svjetske fešteNajveće svjetske fešteNajveće svjetske fešteNajveće svjetske fešteNajveće svjetske fešteNajveće svjetske fešteNajveće svjetske fešte

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.