Ocjena korisnika: 5.5/10
(2 glasa)

SEZONA: 1

EPIZODA: 15

SADRžAJ

Policija dolazi u Ozlemin dom obaviti očevid. Mehmet nije siguran je li čovjek koji je provalio lopov ili ne, no u njegovim je rukama vidio CD. Ozlemine izjave o slučaju Mehmetu su sumnjive pa je pritišće. To među njima stvara napetost. Mehmet ne želi ostaviti Ozlem samu kod kuće pa za nju ima ponudu. Ozlem u početku baš i nije zagrijana. Elmas vidi da je Kemal došao kući sam pa mu kaže da Lejle već dugo nema i da su zabrinuti za nju. Svi iznenada čuju lošu vijest. Mehmet odlazi vidjeti hodžu kod kojeg su Lejla i Elmas bile na konzultacijama. Falko primjećuje da je trenutačno nastao zastoj, pa počinje razmišljati kamo će sa svim tim ljudima. Lejlina mu je pojava sasvim poremetila planove. Osim toga i dalje ne mogu shvatiti kako je uspjela pronaći sina. Bilo kako bilo, moraju se preseliti. Falko zove Hasana i od njega traži posljednju uslugu. Mehmet sužava obruč istrage i Falku diše za vratom. Lejla ne gubi vrijeme nego pokušava pobjeći sa sinom. Policija pronalazi kuću u kojoj drže Lejlu i Kerema, no stvari se ne razvijaju kako su se nadali.

Fotografije

Ukradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni život

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.