poster

SP u rukometu: Japan - Makedonija

IHF World Men's Handball Championship (2019)


Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SADRžAJ

Iako nisu uspjeli ući u polufinale azijskog prvenstva i tako osigurati nastup na SP-u, zahvaljujući Olimpijskim igrama, koje se 2020. održavaju u Zemlji Izlazećeg Sunca, Japan je dobio pozivnicu, tzv. wildcard od Svjetske rukometne organizacije za sudjelovanje na SP-u. Islanđanin Dagur Sigurdsson, koji je Njemačku doveo na tron EP-a 2016. sigurno će iz momčadi znati izvući maksimum. S druge strane, izraziti favorit Makedonija, s kojom će Kauboji sigurno voditi „tešku bitku, i dalje igra odličan rukomet na krilima nacionalne rukometne legende Kirila Lazarova te uz vodstvo španjolskog stručnjaka Raula Gonzalesa, koji je i momčad Vardara 2017. senzacionalno doveo do prvaka Europe.

Fotografije

SP u rukometu: Japan - MakedonijaSP u rukometu: Japan - MakedonijaSP u rukometu: Japan - MakedonijaSP u rukometu: Japan - MakedonijaSP u rukometu: Japan - Makedonija

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.