Ocjena korisnika: 8.1/10
(9 glasova)

SADRžAJ

Prvi veliki sportski događaj u 2019. godini - Svjetsko prvenstvo u rukometu za muškarce, po prvi puta u povijesti odigrava se u dvjema zemljama, Njemačkoj i Danskoj, te kao što smo naviknuli, prati se izravno na RTL-u od 10. do 27. siječnja! Siječanj 2019. proći će u znaku rukometa, a RTL će prenositi više od 50 utakmica, i to na svom glavnom kanalu te na RTL2 i online platformi RTLplay, kada ćemo opet gledati samo najatraktivnije i najbolje od rukometa uz Hrvatsku koja opet sanja najviša postolja! Uz uigranu ekipu u Njemačkoj i Danskoj, kao i u zagrebačkom studiju, na RTL-u ćemo moći ekskluzivno gledati sve utakmice hrvatske reprezentacije, polufinalne i finalne susrete te odabrane utakmice po grupama.
Kao i dosad, osim prijenosa, RTL će se pobrinuti da gledateljima osigura posebne studijske emisije „Vrijeme je za rukomet!, uz analize i statističke preglede. I dok se iz zagrebačkog RTL-ova studija uz voditelja Marka Vargeka javlja ekipa stručnjaka, slavni bivši hrvatski reprezentativci Goran Šprem i Valter Matošević, koja će iscrpno analizirati predstave naših rukometaša, RTL-ovu ekipu u Njemačkoj predvode legendarni vratar Vlado Šola, koji će nakon 2009. ponovno komentirati prvenstvo, te Filip Brkić, koji će zajedno prenositi događaje iz dvorana donositi novosti te izvještavati o atmosferi i raspoloženju koja vlada među reprezentativcima. U Njemačku i Dansku putuju i RTL-ovi reporteri Ines Goda te Boris Jovičić koji će se javljati uživo s terena, dok će se Brkiću i Šoli u komentarima prijenosa utakmica pridružiti Antonio Vuksanović, Ivan Jurković i Juraj Blažičko, koji će se javljati iz Zagreba.
Svjetsko prvenstvo u rukometu za muškarce od 11. do 27. siječnja jedno je od najvećih sportskih okupljanja u 2019., kada će 24 najbolje svjetske rukometne nacije dati najviše od sebe kako bi se domogle odličja, a utakmice će se odigravati u čak šest gradova - Kopenhagenu, Herningu, Berlinu, Münchenu, Kölnu i Hamburgu. Podsjetimo, Hrvatska se nalazi u grupi B u Münchenu i igra utakmice u Olympiahalle areni sa Španjolskom, Makedonijom, Islandom, Japanom i Bahreinom. Hrvatski reprezentativci natjecanje započinju 11. siječnja u 18 sati protiv Islanda, nastavljaju 13. siječnja od 16:30 kada se susreću s Japanom te 14. siječnja od 18 sati kada igraju s Makedonijom. 16. siječnja u 18 sati čeka ih utakmica s Bahreinom, dok natjecanje u skupini u 20:30 sati završavaju 17. siječnja protiv aktualnih europskih prvaka Španjolaca. Ako se plasiraju u drugi krug, Kauboji natjecanje nastavljaju u Kölnu gdje se skupina B susreće sa skupinom A.
Utakmicu otvaranja prvenstva između Njemačke i Koreje u skupini A, koja se igra u Berlinu Mercedes-Benz Areni, pratit ćemo na RTL2 u četvrtak 10. siječnja od 18:15 sati, nakon čega se selimo na glavni kanal te od 20 sati iz Kopenhagena pratimo utakmicu skupine D između Čilea i Danske. Na RTL2 sljedeći dan, 11. siječnja, gledamo susret „naše skupine, utakmicu između Japana i Makedonije od 15:30 sati, te se nakon nje prebacujemo na glavni kanal i uključujemo u studijsku emisiju „Vrijeme je za rukomet! te od 17:55 sati pratimo susret Kauboja protiv Islanđana. Sportsku večer dana zatvaramo s još jednom utakmicom skupine B od 20:25 sati na glavnom kanalu između Bahreina i Španjolske.
Na RTLplayu u petak, 11. siječnja upoznat ćemo se s ostalim reprezentacija skupine A, momčadima koje su naši potencijalni suparnici nakon prvog dijela razigravanja. Prvo nas od 15:30 čeka susret Srbije i Rusije te od 20:30 sati Brazila i Francuske.

Fotografije

Vrijeme je za rukomet: SP - Njemačka i Danska 2019.Vrijeme je za rukomet: SP - Njemačka i Danska 2019.Vrijeme je za rukomet: SP - Njemačka i Danska 2019.Vrijeme je za rukomet: SP - Njemačka i Danska 2019.Vrijeme je za rukomet: SP - Njemačka i Danska 2019.Vrijeme je za rukomet: SP - Njemačka i Danska 2019.Vrijeme je za rukomet: SP - Njemačka i Danska 2019.Vrijeme je za rukomet: SP - Njemačka i Danska 2019.Vrijeme je za rukomet: SP - Njemačka i Danska 2019.Vrijeme je za rukomet: SP - Njemačka i Danska 2019.Vrijeme je za rukomet: SP - Njemačka i Danska 2019.Vrijeme je za rukomet: SP - Njemačka i Danska 2019.

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.