SEZONA: 1

EPIZODA: 129

SADRžAJ

Matko istjera Macanovića iz garaže. Vinko je bijesan jer je Aleksandra urgirala kod Kreše za njegov posao. Ražalošćena Sunčica odlazi od kuće. Liječnički tim izvodi rizičnu operaciju. Zoran krivi sebe zbog Andrijaninog bijega, daje beskućnicima novac iz Krešine firme da odu u toplice kako ih Roni ne bi pronašao. Mihael i Sunčica žure na avion za Njemačku. U gradu se pojavljuje kartašica Karla (Ecija Ojdanić). Nevenka se prisjeća davnog događaja koji je mogao prouzročiti situacije s duhom u bolnici. Inspektor Blažević privodi Macanovića zbog sumnje da je izazvao nesreću u kojoj je stradala Mila. Kartaši napadaju Karlu, optužujući je da ih je prevarila u pokeru. Matko nalazi Sunčičinu oproštajnu poruku. Nevenka odluči dati krv na direktnu transfuziju, kako bi spasili život trudne pacijentice. Bježeći od kartaša, Karla upada Mili u stan i traži od nje sestrinsku pomoć.

Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Fotografije

Sve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobro - Barbara NolaSve će biti dobro - Bojana Gregorić VejzovićSve će biti dobro - Damir MarkovinaSve će biti dobro - Duško ModrinićSve će biti dobro - Duško ValentićSve će biti dobro - Goran GrgićSve će biti dobro - Gorana Marin i Siniša PopovićSve će biti dobro - Kostadinka Velkovska i Duško ValentićSve će biti dobro - Petra MarojaSve će biti dobro - Željko ŠestićSve će biti dobro 01Sve će biti dobro 02

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.