SEZONA: 1

EPIZODA: 8

SADRžAJ

Animirana serija o neustrašivom spasilačkome timu kojemu je glavna misija zaštititi Brum-Grad od različitih nezgoda i opasnosti. Njihovi prijatelji i susjedi uvijek mogu računati na njihovu pomoć, a najmlađi će gledatelji uz svaku epizodu naučiti nešto novo o važnosti pomaganja i poštivanja pravila sigurnosti.
Nesreće se događaju svugdje, pa tako i u Brooms gradu, no uz sposoban spasilački tim ovaj jegradić u sigurnim rukama. Osim što uskaču u pomoć kada je potrebno, spasioci savjetuju kako se ponašati da izbjegnemo neprilike.
Simpatični i uvijek spremni pomoći, autoroboti su glavni likovi edukativne južnokorejske serije Robocar Poli, koja uči najmlađe kako pomoći unesrećenima i kako se u prometu ponašati oprezno dajući korisne savjete te pokazujući kako su vatrogasci, policijske te bolničke službe važan dio svake zajednice. No prije svega potrebno je i educirati se o sigurnosti u prometu, što ova predškolska serija čini tako uspješno kroz avanture dopadljivih autorobota.

Fotografije

Robocar PoliRobocar PoliRobocar Poli 01Robocar Poli 02Robocar Poli 03Robocar Poli 04Robocar Poli 05Robocar Poli 06Robocar Poli 07Robocar Poli 08Robocar PoliRobocar PoliRobocar PoliRobocar PoliRobocar PoliRobocar PoliRobocar PoliRobocar Poli

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.