SEZONA: 1

EPIZODA: 124

SADRžAJ

Sestra Lela objasni Tamari kako je imala veze sa smrću žene predstojnika Majcana, te da ju zbog toga proganja. Bruno vidi svjetlo po noći u Kristininom uredu i posjećuje je. Mila obznani Zoranu da je sutra puštaju iz bolnice. Nevenka misli da sestru Lelu proganja nečista savjest. Joža je i dalje galantan prema Aleksandri. Tamara zatiče mrtvu Lelu u sobi. Slaven dolazi kod Zorana u biro tražiti posao za Vinka, Zoran mu se ispričava zbog svog ponašanja prema njemu u vezi sudara Mile i Macanovića. Nevenka je zabrinuta Jožinim vježbanjem s bučicama. Frustrirana Kristina kaže Macanoviću kako ne može više živjeti u strahu. Zaplakana Andrijana moli zabrinute beskućnike da još malo ostane s njima. Vinko dobiva posao nadglednika radova u Krešinoj i Zoranovoj tvrtki. Nevenka teško skriva da se plaši iznenadnih nestanaka struje na odjelu. Macanović priopći Karmen kako uređaj koji ona želi donirati bolnici uskoro stiže. Dok se vraća kući s posla, prestravljenu Kristinu prestraše dva maskirana napadača s bejzbol palicama.

Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Fotografije

Sve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobro - Barbara NolaSve će biti dobro - Bojana Gregorić VejzovićSve će biti dobro - Damir MarkovinaSve će biti dobro - Duško ModrinićSve će biti dobro - Duško ValentićSve će biti dobro - Goran GrgićSve će biti dobro - Gorana Marin i Siniša PopovićSve će biti dobro - Kostadinka Velkovska i Duško ValentićSve će biti dobro - Petra MarojaSve će biti dobro - Željko ŠestićSve će biti dobro 01Sve će biti dobro 02

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.