SEZONA: 1

EPIZODA: 4

SADRžAJ

Malo tko ne uživa u slasnom okusu grožđa, ono je čovjekova hrana od drevnih vremena, a ujedno mu daje vino koje je čovjekov pratitelj kroz čitavu povijest. Od davnine je čovjek volio grožđe. Jeo ga je kao voće, a pružalo mu je i osobitu utjehu i zadovoljstvo kao čudesni napitak spravljen od prešana grožđa: vino! Arheološka znanost, tragajući za prvim uzgojem vinove loze, otkrila je tragove vinskih preša i posuda za proizvodnju najrazličitijih oblika i boja. Kakvo djelovanje ima grožđe na opće zdravlje čovjeka, kakva mu je nutricionistička vrijednost te što za naš organizam predstavlja vino, koje se preporučuje u malim količinama, saznajte u seriji Hrana kao lijek.
Asistentica redatelja: Elza Kraljević
Ideja serijala: Jasna Burić

Fotografije

Hrana kao lijek: GrožđeHrana kao lijek: GrožđeHrana kao lijek: GrožđeHrana kao lijek: GrožđeHrana kao lijek: GrožđeHrana kao lijek: GrožđeHrana kao lijek: GrožđeHrana kao lijek: GrožđeHrana kao lijek: GrožđeHrana kao lijek: GrožđeHrana kao lijek: GrožđeHrana kao lijek: Grožđe

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.