Ocjena korisnika: 9/10

SEZONA: 2

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Nakon što su tijekom prve američke turneje pokorili Sjedinjene Države, mladi britanski aristokrati Poppy i Georgie ponovno su se vratili u Ameriku u ovom unebesnom i inovativnom reality showu. Na svom će se proputovanju susresti s mnogobrojnim zbunjenim Amerikancima koji nemaju blage veze da mlade plemenitaše zapravo glume komičari. U drugoj sezoni neobični brat i sestra, 57. i 58. u nizu prestolonasljednika britanske kraljevske krune, nastavit će upoznavati američku kulturu u svom originalnom stilu. Ovaj put saznat će više o zakonu i redu, ljepoti, blagdanima i sportu. Proučit će svaki detalj i pomaknuti granice dokumentarnog novinarstva ne bi li ostatku svijeta pokazali kako Amerika izgleda iz britanske, gotovo kraljevske perspektive.
Poppy i Georgie Carlton u ovoj će epizodi saznati više o ljepoti pa će posjetiti školu u kojoj će naučiti tajne savršenog feniranja i sve čari ocjenjivanja najljepšega djeteta. Poppy će sudjelovati u izboru ljepote kako bi nesebično pridonijela miru u svijetu, dok će Georgie sudjelovati u izboru koji je sam osmislio. Voditelj izbora Miss svijeta Mario Lopez odgovarat će im na sva pa i najbizarnija pitanja o ljepoti.

Fotografije

Imitacije aristokracijeImitacije aristokracijeImitacije aristokracijeImitacije aristokracijeImitacije aristokracijeImitacije aristokracijeImitacije aristokracije

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.