SADRžAJ

Jedna od naših najuspješnijih sportašica Blanka Vlašić nakon sportske ozljede, većinu svojeg slobodnog vremena posvetila je proučavanju vjere i smislu života. Naše kamere su ekskluzivno zavirile na jednu duhovnu obnovu u kojoj je ova atletičarka bila u ulozi voditeljice. Što je Blanki bila prekretnica u kojoj se okrenula vjeri, zbog čega je najviše patila u mladosti te vraća li se sportu otkrila je za IN magazin.
Antonija Šola zagolicala je maštu javnosti nedavnom objavom da se pridružila Stranci narodnog i građanskog aktivizma (Snaga), no ipak se neće politički angažirati. S Goranom Aleksićem, liderom te stranke i saborskim zastupnikom, veže je više od zajedničkih političkih svjetonazora. Kako su se povezali otkrili su za IN magazin.
U kuhinji IN magazina danas se družimo sa Sanjom Doležal koja će pripremiti jelo tisuću listova.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
  • Šampanjac sa Jasminom Anom

    image
  • Phoenix Runde (1997)

    image
    The program provides a forum for the current political debate in Germany.
  • Gost dana

    image
    Gosti dana.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.