poster

Sjedni, odličan

Sjedni, odličan! (2016)

edukativni | Hrvatska
Redatelj: Alceo Marti

SADRžAJ

U emisiji Sjedni, odličan donosimo tri nove priče naših sjajnih profesora i učitelja.
Zvonimir Siladi, profesor strukovnih predmeta u čakovečkoj Gospodarskoj školi, s učenicima, budućim agrotehničarima, vodi jedinstven pogon za proizvodnju soka od jabuka, uči ih da vole zemlju i njezine plodove. Najbolje jabuke ipak uzgaja u svojem voćnjaku, a energiju i nove ideje za rad s učenicima dobiva u ribolovu na međimurskim ribnjacima.
U zdravom tijelu zdrav duh - moto je kojim se cijelu sportsku i učiteljsku karijeru vodi učiteljica tjelesne i zdravstvene kulture Tanja Svoboda. U zagrebačkoj OŠ Antuna Mihanovića odgojila je naraštaje mladih sportaša, vodi odbojkaške ekipe, ali i treninge odbojke za djecu s Downovim sindromom. Za svoju dušu putuje i roni s bocom.
Profesor menadžmenta Vinko Belak na Ekonomskom fakultetu svoje studente podučava kako organizirati, voditi i upravljati različitim poslovnim organizacijama. Osim što podučava studente, prof. Belak podučava i profesore. Ali na jedan sasvim drukčiji način. U fakultetskoj dvorani, jedanput tjedno, u boksačkom klubu koji je osnovao prije dvije godine, prof. Belak, kao bivši boksač, ostale profesore podučava krošeima, direktima i aperkatima.

Urednik: Sunčica Findak

Fotografije

Sjedni, odličanSjedni, odličan

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.