poster

Ovo je Srbija

Ovo je Srbija (2015)

informativni | Srbija

SADRžAJ

Međunarodni Dan planina, 11. decembar, obeležava se u Srbiji i svetu. Na ovaj dan, kažu stručnjaci, treba podsetiti čovečanstvo na ekosistem i biološku raznovrsnost tih područja koje treba štititi.
U selima opštine Žitorađa, počela je berba zelene salate, koja se poslednjih nekoliko godina izvozi u Rumuniju i Bugarsku. Međutim, solidna potražnja i obezbeđen plasman proizvođačima ne donose očekivanu zaradu, zbog čega mnogi razmišljaju da odustanu od proizvodnje.
U Kruševcu su mladi, ispred Politehničke škole "Milutin Milanković" uradili mural "Mladi protiv nasilja".
Filmski festival osoba sa invaliditetom pod nazivom „Jednaki smo!" po prvi put se održava u Šapcu. Festival je revijalnog karaktera biće prikazano šest filmova u tri dnevne projekcije, u aneksu Biblioteke šabačke.
Priče iz Srbije dostupne su na digitalnoj platformi RTS Planeta
Pratite nas na Jutjub kanalu i Fejsbuku
Urednici emisije: Vesna Manojlović i Gordana Petrović
Odgovorna urednica Redakcije Dopisništva: Gordana Jakovljević

Fotografije

Ovo je SrbijaOvo je Srbija

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vrijeme Europa

    image
    Slikovna prognoza prevladavajućeg ili značajnog vremena i najviše dnevne temperature zraka za 40 mjesta u Europi - do 18 sati za taj dan, poslije za idući.
  • Zlatni savjeti

    image
    Želite saznati kako biti zdrav, vitalan, zadovoljan, koristiti ljekovita svojstva biljaka, živjeti u skladu s prirodom te uspješno voditi svoje kućanstvo?...
  • Dobro jutro, Srpska

    image
    Jutarnji program BN televizije.
  • Telejurnal

    image
    Informativni program na rumunjskom jeziku.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.