SADRžAJ

Šta znači "hakuna matata"? Kako se to uzgajaju pundravci? Na koju stranu lete šišmiši? Odgovore na ova i još mnoga pitanja, otkrijte u našoj novoj epizodi "Plave ptice", u subotu, 15. decembra, u 12.05, na Prvom programu RTS-a!
Koliko se jedan veliki čovek, kao što je Osman, plaši jednog malenog trna, kao što je... maleni trn? To ćemo vam otkriti na samom početku naše osme epizode. Ali gospođa Ž će vam otkriti i nešto mnogo važnije - kako da izvadite taj maleni trn ako se slučajno ubodete na njega.
U ovoj epizodi odletećemo zaista daleko, čak u Tanzaniju. Kroz novi veseli song saznaćemo šta znači "hakuna matata" na jeziku starog plemena Masai, kakva je to ugali kaša i još mnogo zanimljivosti koju krije ova afrička država.
Naš specijalni gost Luka Nestašlukov predstaviće nam svoju farmu. On na njoj uzgaja pundravce, besne gliste, bubice u glavi i leptiriće u stomaku. Saznaćemo čime se ove vrste hrane i zašto su uopšte važne.
Najmlađi drugarići KUD-a "Abrašević" odigraće za nas svoju omiljenu igru, specijalno po želji jedne šestogodišnje Sare koja nam se obratila putem mejla, a naša gusarska posada će nam ovoga puta pričati o Kolumbu.
Gvozden će imati novu vežbu, Osman novi specijalni eksperment, a Gospodin Dž novu pitalicu. Zato ne propustite našu osmu epizodu, u subotu 15. decembra, u 12.05. na Prvom programu Televizije Srbije.
Urednice i scenaristkinje emisije su Dunja Petrović i Jelena Popadić Sumić, reditelj Ivan Milanović, kompozitor Dragoljub Ilić, animator Miloš Gojković, a glumci Borka Tomović, Osman Ahmed, Boris Milivojević, Andrijana Oliverić i naš specijalni gost Aleksandar Meda Jovanović.
Let, let!

Fotografije

Plava pticaPlava pticaPlava pticaPlava pticaPlava pticaPlava pticaPlava pticaPlava pticaPlava pticaPlava pticaPlava pticaPlava pticaPlava ptica

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dreamy Nights

    image
    Flowers, Ocean, Magic Stars, Songs & Rhymes, Night Sky.
  • Baumhaus (2004)

    image
    Die Moderatoren Juri Tetzlaff und Singa Gätgens und ein leuchtender Stern präsentieren im „KiKA Baumhaus“ die schönen Bilder und Bastelarbeiten an, die die...
  • Moon and Stars

    image
    Starry Nights, Sky, Magic Stars, Milky Way, Songs & Rhymes, Ocean
  • Mirelica Pričalica

    image
    Dječju emisiju Mirelica Pričalica emitiramo svakodnevno. U društvu s djevojčicama, dječacima, a ponekad i njihovim kućnim ljubimcima, Mirela Zijadić čita bajke...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.