SEZONA: 4

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Dok Masters živi u motelu jer ga je Libby izbacila, a Johnson se u Las Vegasu pretvara da je na medenom mjesecu s Danom Loganom, Betty se brine za kliniku, a opsjedaju je nesretni pacijenti, nestrpljivi vjerovnici i zakonodavci. S obzirom na to da je Logan otišao, Johnson završi u krevetu s barmenom, a zatim upozna liječnika koji, lažno tvrdeći da su ga obučili ona i Masters, promovira vlastitu knjigu o seksualnoj terapiji. Međutim, kad je obožavatelji prepoznaju, Johnson razmatra pisanje vlastite kolumne. U međuvremenu, nakon što Mastersa uhite zbog vožnje u pijanom stanju i izazivanja nesreće, liječena alkoholičarka Louise Bell viđa ga u sudski obveznom programu odvikavanja.
Odlučna da krene samostalno, Johnson stupa u kontakt s izdavačem časopisa Playboy Hughom Hefnerom i predlaže pisanje mjesečne kolumne o seksu. Ali kad stigne u Chicago bez Mastersa, Hefner se iznenadi kad čuje da su krenuli svaki svojim putom. Kad se Masters vrati na posao, otkrije da Libby želi rastavu braka, ali se vraća na posao jer Dale i Darleen Connolly traže pomoć oko seksualnog života. Na Bettyn poticaj Masters natjera Dalea da prizna da je njegova seksualna disfunkcija rezultat tajnog fetiša na cipele. Međutim, kad Betty kaže da je spremna zamijeniti Johnson u klinici, Masters odbije. U međuvremenu Libby traži potporu u skupini za podizanje svijesti žena.
Johnson je uvjeren da može nagovoriti Hefnera, no njegova pomoćnica Maude kaže joj da će morati napisati prvu kolumnu kako bi privukla njegovu pozornost. Međutim, ne očekuje da Hefner dovodi Mastersa u Chicago u nastojanju da se stvari poprave. Iako se slažu da više ne može biti kao što je bilo, Masters i Johnson obećaju da će obnoviti partnerstvo kako bi mogli samostalno nastaviti raditi u klinici.

Fotografije

Doktori za sexDoktori za sexDoktori za sexDoktori za sexDoktori za sexDoktori za sexDoktori za sex

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.