SADRžAJ

Advent je ove godine svoje šarene lampice razgranao i na brojne zagrebačke kvartove. Jedan od njih je Maksimir u koji smo, nakon treninga, odveli dvojicu reprezentativaca iz Dinama, Dominika Livakovića i Nikolu Moru. Ekipa IN magazina provjerila je kako se dečki snalaze u kuhinji, ispitala kakvi su kad su bolesni, ali i koji će prije pred oltar.
Na premijeri predstave Kurlani, redateljici Senki Bulić, podrška je bio njezin 18 godina mlađi odabranik bubnjar Damir Josipović. Zgodna glumica otkrila je tko se osjeća mlađi u njihovu odnosu, koji bi tridesetih godina u Dalmatinskoj Zagori, razdoblju u kojem se događa radnja predstave, bio nezamisliv.
U rubrici Kuhanje je In Sana Doležal priprema jaffa kolače!

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.