poster

IN magazin

IN magazin (2009)

talk-show | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SADRžAJ

Dame, pozor! Upoznajte Hrvata s frankfurtskom adresom koji nosi titulu jednog od najpoželjnijih neženja u iseljeništvu. Antonio Macan vuče korijene iz Dalmacije a u Njemačkoj je dobro znani virtuoz na glasoviru. Liniju održava treninzima u teretani, a otkrio je i zašto su mu Hrvatice draže od Njemica. Visokog i crnokosog zavodnika u Njemačkoj je posjetila ekipa IN magazina.
Oliver Dragojević obilježio je naše živote. Oliverove se pjesme nisu samo slušale. One su se živjele. Uz njih smo se zaljubljivali, rastajali, tugovali, ali i veselili, a tako će i ostati, jer uspomena na njega izblijediti neće. Bio je mnogo više od pjevača, pa danas on nedostaje i našim najmlađima. Mališani iz OŠ Antuna Branka Šimića u zagrebačkoj Dubravi održali su koncert i izložbu u čast neprežaljenog Olivera. Možda jesu mali, ali itekako znaju koliko je bila velika ova legenda hrvatske glazbene scene.
U rubrici Kuhanje je IN priprema se juha od paprika. Njezin miris i okus vratit će vas u najljepše dane djetinjstva jer juha se priprema na bakin način. Vrijeme je da Sanja Doležal otkrije još jednu bakinu tajnu.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.