SEZONA: 1

EPIZODA: 16

SADRžAJ

Jesi li spreman za avanturu u Screechers Wild svijetu?
Xander i njegov brat Ringo su Screechers Wild vozači koji žive i bore se u futurističkom gradu Zephyru. Oni će se udružiti s borbenim strojevima u obliku super brzih automobila kako bi zaustavili pokvarenog Ronana i njegove prijatelje koji svu moć Screechers diskova žele prigrabiti za sebe.
U svijetu plava neba, u nedalekoj budućnosti natjecanja Screechers Wilda su sve žešća. Xander i Ringo su braća koja žive u Tornado Cityju, gdje se održavaju najvažnija natjecanja. Iako više od svega žele biti natjecatelji Screechers Wilda, imaju samo vozila za vježbu, ne vozila Screecher. Jedne noći Xanderov će automobil za vježbu pogoditi tajanstvena zraka svjetlosti i čarobno ga preobraziti u Screecher Jayhawk, koji se ne može sjetiti kako je ovamo dospio niti koji mu je zadatak. Xander ne može vjerovati svojoj sreći. On i Jayhawk počinju se upoznavati, iako se Jayhawk još uvijek ne može transformirati. Svijet nije sigurno mjesto: u njega pristiže zli škorpion Screecher Stingshift, s namjerom da ukrade zapisne diskove koji osnažuju Screechersove transformacije. Škorpion otima zapisni disk drugog igrača na vježbalištu. Kada Jayhawk shvati što se događa, istovremeno se i sjeti svoje misije da zaustavi zle Screecherse bez obzira gdje se nalaze. On i Xander bacaju se u akciju kako bi zaustavili Stingshift. Uz Xanderovu pomoć, Jayhawk se napokon može transformirati u svoj Screecherov oblik orla. Zajedno će poraziti Stingshifta, a mi ćemo dobiti uvid u strašan tim koji će činiti Xander i Jayhawk.

Fotografije

Screechers WildScreechers WildScreechers Wild

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Africa

    image
    Introducing native African animals in their natural environment – with the games they play.
  • Miyu and Litto

    image
    Using a color wheel, our two heroes, Miyu and Litto always find the right way.
  • Doll Team

    image
    Bell, the flower-doll teams up with Lilo, the teddy bear and Fido, the kangaroo to help the inhabitants of the undergrowth.
  • Dance

    image
    Three lovable characters dance to various tunes and styles.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.