SEZONA: 1

EPIZODA: 144

SADRžAJ

Priča prati sudbinu Gulseren, skromne mlade žene koja je predana majka svojoj kćeri. Nakon velike tragedije koja ju je zadesila našla se u zabranjenom ljubavnom odnosu s Džihanom. Dižhan je pošten poslovni čovjek koji voli svoju kćer. Nažalost, Džihan je izgubio nadu da će jednog dana naći pravu ljubav o kakvoj je uvijek maštao. Njihove dvije kćeri, Hazal i Džansu, zabunom su zamijenjene još u rodilištu. Jednom kad bolna istina izađe na vidjelo, počet će prava zavrzlama. Gulseren je siromašna, a Džihanova supruga Dilara potječe iz bogate obitelji. Prije petnaest godina njih su dvije rodile svoje kćeri u istoj bolnici. Njihova su prezimena slična pa je smetena medicinska sestra, zamijenivši dvije djevojčice, zauvijek promijenila njihovu sudbinu.

Jednoga dana Džihanova i Dilarina kći doživjela je tešku prometnu nesreću te liječnik od njih uzima uzorke DNK-a. Nevjerni suprug napustio je Gulseren i ostavio je da se sama brine o njihovoj kćeri Hazal. Kako istina polako izlazi na vidjelo, između dviju obitelji nastaju problemi, s obzirom na to da su njihovi društveni i ekonomski statusi posve različiti. Ti problemi zbližit će Džihana i Gulseren. Između njih se ubrzo počinju razvijati osjećaji koje ne mogu obuzdati. Džihanova supruga Dilara odlučila je da bi bilo najbolje da njihova biološka kći dođe živjeti k njoj i Džihanu kako bi mogla uživati u blagodatima njihova raskošnog života. Džihan misli da to ne bi bilo u redu prema Gulseren koja je odgojila njihovu biološku kćer. Dok Džihan i Gulseren pokušavaju naći najbolje rješenje, između njih dvoje razvije se ljubavni odnos.

O glumcima:

ERKAN PETEKKAYA

Erkan Petekkaya rođen je 1970. godine u Elazigu, Turskoj. 1989. upisuje kazališnu umjetnost na Eskisehir Anadolu sveučilištu. Glumio je u serijama 'Aynali Tahir', 'Askina Eskiya', 'Kopek', 'Beyaz Gelincik', 'Sessiz Firtina', 'Sonbahar', 'Dila'.

NURGÜL YESILÇAY

Nurgül Yeşilçay je rođena u Afyonu 1976. godine. Studirala je na ‘State Conservatoire of Anadolu University in Eskişehir’. Nakon diplome imala je nekoliko velikih uloga na kazališnim daskama uključujući Ofeliju u ‘Hamletu’ te Blanche DuBois u ‘Tramvaju zvanom čežnja’. Na velikom ekranu debitirala je 2001. godine u filmu ‘Şellale’/The Waterfall. Osvojila je nagradu za najbolju glumicu na 45. Antalya Golden Orange Film Festivalu. Dobitnica je mnogobrojnih nagrada ‘Golden Boll’, ‘Screen Actors Guild’, ‘Sadri Alisik Acting’. Ostvarila je zapažene uloge u mnogobrojnim serijama poput Asmali konak, Ezo Gelin.

Fotografije

ParamparčadParamparčadParamparčadParamparčadTuđi život 01Tuđi život 02ParamparčadTuđi život 04Tuđi život 05Tuđi život 06Tuđi život 07Tuđi život 08Tuđi život 09Tuđi život 10Tuđi život 11Tuđi život 12Tuđi život 13Tuđi život 14Tuđi život 15Tuđi život 16

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.