SEZONA: 1

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Ujedinjeno Kraljevstvo ima više od šesto otoka - divlje, drevne krajolike okružene sveprisutnim morem. Bilo da su visoko na sjeveru ili dolje na jugu, veliki ili mali, svi su oni Kraljičini otoci.
Vapnenačke litice južne Engleske, blagi brežuljci jugoistoka, granitne stijene, snježne planine, visočja i nizine škotskih otoka... Na Kraljičinim otocima nevjerojatno su raznoliki prelijepi krajolici i fascinantne kulture.
Svaka epizoda ove čarobne serije opisuje drugu otočnu zemlju u Velikoj Britaniji, ističe njezinu prirodnu ljepotu i jedinstvene ljude i tradicije. Dijelovi priče prikazani su iz ptičje perspektive, koja predstavlja krajolike iz novog i dosad neviđenog kuta - letimo iznad šiljatih stijena, otkrivamo skrivene uvalice i divovske kolonije ptica oplakane morem. Svako toliko kamera otkrije i nekog protagonista na tlu, pa se upoznajemo i s mještanima koji nas uvode u svoj životni stil. Bilo da je vrijeme za čaj, za neku paradu ili potragu za blagom, ovo je odlična prilika da istražimo najmanje i najudaljenije zajednice u Britaniji.

Fotografije

Kraljičini otoci - Šetlandsko otočjeKraljičini otoci - Šetlandsko otočjeKraljičini otoci - Šetlandsko otočjeKraljičini otoci - Šetlandsko otočjeKraljičini otoci - Šetlandsko otočjeKraljičini otoci - Šetlandsko otočjeKraljičini otoci - Šetlandsko otočjeKraljičini otoci - Šetlandsko otočje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.