SEZONA: 1

EPIZODA: 8

SADRžAJ

Jesi li spreman za avanturu u Screechers Wild svijetu?
Xander i njegov brat Ringo su Screechers Wild vozači koji žive i bore se u futurističkom gradu Zephyru. Oni će se udružiti s borbenim strojevima u obliku super brzih automobila kako bi zaustavili pokvarenog Ronana i njegove prijatelje koji svu moć Screechers diskova žele prigrabiti za sebe.
U svijetu plava neba, u nedalekoj budućnosti natjecanja Screechers Wilda su sve žešća. Xander i Ringo su braća koja žive u Tornado Cityju, gdje se održavaju najvažnija natjecanja. Iako više od svega žele biti natjecatelji Screechers Wilda, imaju samo vozila za vježbu, ne vozila Screecher. Jedne noći Xanderov će automobil za vježbu pogoditi tajanstvena zraka svjetlosti i čarobno ga preobraziti u Screecher Jayhawk, koji se ne može sjetiti kako je ovamo dospio niti koji mu je zadatak. Xander ne može vjerovati svojoj sreći. On i Jayhawk počinju se upoznavati, iako se Jayhawk još uvijek ne može transformirati. Svijet nije sigurno mjesto: u njega pristiže zli škorpion Screecher Stingshift, s namjerom da ukrade zapisne diskove koji osnažuju Screechersove transformacije. Škorpion otima zapisni disk drugog igrača na vježbalištu. Kada Jayhawk shvati što se događa, istovremeno se i sjeti svoje misije da zaustavi zle Screecherse bez obzira gdje se nalaze. On i Xander bacaju se u akciju kako bi zaustavili Stingshift. Uz Xanderovu pomoć, Jayhawk se napokon može transformirati u svoj Screecherov oblik orla. Zajedno će poraziti Stingshifta, a mi ćemo dobiti uvid u strašan tim koji će činiti Xander i Jayhawk.

Fotografije

Screechers WildScreechers WildScreechers Wild

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Elf World

    image
    Two elves are making friends in Dreamworld, taking them to all kinds of adventures.
  • Sada igramo

    image
    Igramo se sa najpoznatijim članovima i objektima u obitelji: mama i tata, djeca na igralištu, crtanje i slikanje.
  • Margo i Felix

    image
    Zavirite u svakodnevni život dviju slatkih lutaka životinja. Dva prijatelja imaju prekrasnu kuću s vrtom, oko koje rade kao njihovi roditelji i igraju se kao naši...
  • Pačja škola

    image
    U šumskom dječjem vrtiću slatke male životinje - maleni stanovnici šume- uče osnove zaštite okoliša od Gospođice Sunčice, njihove vilinske učiteljice.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.