poster

Vrijeme je za jazz: Spiritual market

Vrijeme je za jazz (2017)

glazbeni | Hrvatska

Ocjena korisnika: 10/10

SADRžAJ

Riječki umjetnik, basist i skladatelj Vedran Ružić osmislio je album Spiritual Market, potaknut putovanjima Marka Pola, od Hrvatske do Kine, združivši tako, kako se samo u jazzu može, kvarnerski melos s dalekim, istočnjačkim motivima. O tom je svijetu, zamišljenom duhovnom tržištu, Ružić prvo snimio album, a onda odlučio po toj glazbi snimiti film snažne vizualne simbolike, isprepleten realnim i nadrealnim, i iznad svega ljepotom crno-bijele, visoko estetizirane umjetničke pokretne slike. U emisiji između ostalog pogledajte kako su stonske zidine poslužile kao asocijacija na najsnažniji i najveći kineski simbol - Kineski zid.
https://www.facebook.com/VrijemeJeZaJazz
e-mail: jazz@hrt.hr

Fotografije

Vrijeme je za jazz: Spiritual marketVrijeme je za jazz: Spiritual marketVrijeme je za jazz: Spiritual marketVrijeme je za jazz: Spiritual marketVrijeme je za jazz: Spiritual marketVrijeme je za jazz: Spiritual marketVrijeme je za jazz: Spiritual marketVrijeme je za jazz: Spiritual marketVrijeme je za jazz: Spiritual marketVrijeme je za jazz: Spiritual marketVrijeme je za jazz: Spiritual marketVrijeme je za jazz: Spiritual marketVrijeme je za jazz: Spiritual marketVrijeme je za jazz: Spiritual marketVrijeme je za jazz: Spiritual marketVrijeme je za jazz: Spiritual marketVrijeme je za jazz: Spiritual marketVrijeme je za jazz: Spiritual marketVrijeme je za jazz: Spiritual marketVrijeme je za jazz: Spiritual market

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Strana top lista

    image
    Pratite svoje omiljene strane top liste na DMC kanalu.
  • Rock star

    image
    Emisija 'Rock star' svim ljubiteljima rock glazbe donosi najveće glazbene hitove toga najprovokativnijeg glazbenog pravca!
  • Totally 10s!

    image
    Svi hitovi iz 2010-ih na jednom mjestu - što više možete poželjeti?
  • Muzički spotovi

    image
    Uživajte u najboljim glazbenim hitovima sa ovih prostora.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.