poster

Sva lica rata

Sva lica rata (2018)

dokumentarni | Hrvatska
Redatelj: Zoran Marinović

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img
Ocjena korisnika: 6/10
(2 glasa)

SADRžAJ

Prema podacima Amnesty Internationala, od početka rata u Siriji 2011. godine do danas, poginulo je oko 400 000 ljudi, a njih 5,6 milijuna bilo je primorano pobjeći iz zemlje u izbjeglištvo diljem svijeta.
Dokumentarni film „Sva lica rata“ autora Zorana Marinovića kroz razgovor sa stanovnicima ratom pogođenih područja, odraslima i djecom, pripadnicima domaćih i stranih oružanih snaga koji se bore protiv ISIL-a te izbjeglicama u kampovima, oslikava strahote s kojima se tamošnji ljudi svakodnevno susreću, dok slike porušenih gradova svjedoče o razmjerima sukoba koji su iz domova prognali nebrojene obitelji. Film je sniman u razdoblju od 2013. do 2018. godine u Alepu, Homsu, Raki, Mosulu te u izbjegličkim centrima u Makedoniji i Grčkoj.

Scenarist:
Snimatelj: Zoran Marinović

Fotografije

Sva lica rataSva lica rataSva lica rataSva lica rataSva lica rataSva lica rataSva lica rataSva lica rataSva lica rataSva lica rata

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.