poster

Liga nacija:Hrvatska-Španjolska

UEFA Nations League


SADRžAJ

Nakon završenih utakmica UEFA Lige nacija u listopadu, pred nama su one nakon kojih će biti jasno tko će se plasirati na Final Four, a tko ispasti u nižu ligu. Nakon što su Španjolska i Engleska dosad odigrale po 3 utakmice, a Hrvatska jednu manje, poredak u skupini je ovakav: Furija ima 6 boda, Tri Lava 4 boda, a Vatreni 1 bod.
Pred hrvatskom reprezentacijom su posljednja dva susreta u skupini Lige nacija: 15. studenog u 20:45 sati na Maksimiru će ugostiti Španjolsku. Utakmicu gledatelji mogu pratiti u prijenosu uživo na Novoj TV, a kroz igru će ih voditi komentatorski trojac: Saša Lugonjić i Željko Vela iz komentatorske kabine te Milan Stjelja s gostima u zagrebačkom studiju.

Fotografije

Liga nacija:Hrvatska-Španjolska

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • AFC Champions League

    image
    AFC Liga prvaka godišnje je nogometno natjecanje koje organizira Azijska nogometna konfederacija (AFC).
  • Eredivisie

    image
    Eredivisie je najviša nogometna liga u Nizozemskoj. U ligi se natječe 18 klubova, te se igra 34 kola. Posljednjeplasirani klub na kraju sezone izravno ispada u...
  • Liga 1

    image
    Liga I, također napisana i kao Liga 1, rumunjska je profesionalna liga muških nogometnih klubova.
  • FA Cup

    image
    FA Kup je godišnje nogometno natjecanje u eliminacijskom formatu u engleskom nogometu i slovi kao najstarije nogometno natjecanje na svijetu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.