SEZONA: 1

EPIZODA: 10

SADRžAJ

Zajedno protiv zločina avanturističina je serija u kojoj se ujedinjuju napetost koja će vas držati na rubu stolca i doza humora. Smještena je u Britaniju pedesetih godina prošlog stoljeća, kad se počinje nazirati napetost hladnog rata. David Walliams i Jessica Raine u naslovnim su ulogama partnera koji nabasaju na svijet ubojstava, tajnih agenata i sovjetske urote. Tuppence je žena koja na svakom koraku vidi avanturu i sa zanosom i strašću naglavačke se baca u svaki misterij, uz opće neodobravanje svog mnogo opreznijeg supruga. Iako se u početku čini da se Tommy nevoljko uključuje, ovaj dvojac uskoro otkriva da je njihov pravi poziv da budu agenti u borbi za kralja i svoju zemlju.

Fotografije

Zajedno protiv zločinaZajedno protiv zločinaZajedno protiv zločinaZajedno protiv zločinaZajedno protiv zločinaZajedno protiv zločinaZajedno protiv zločinaZajedno protiv zločina

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.