SEZONA: 1

EPIZODA: 5

SADRžAJ

Marko je odustao od košarke i Jelica mu nalazi novi posao u Milovanovoj redakciji. Između Ana Marije i njene maćehe Jelice tinja tihi sukob. Jelica nema dovoljno povjerenja u Ana Mariju kao novinarku koja treba izvještavati sa izložbe koja se odvija u Jelicinoj privatnoj galeriji i pokušava joj preko Milovana oduzeti taj posao. Milovan za to vrijeme nastoji proširiti svoju poslovnu imperiju i na Hrvatsku, u kojoj se sastaje sa ljudima koji direktno rade protiv Kreše i njegovih interesa. Krešo traži od Voje da se u „Radnik“ dovedu novi igrači te da se napravi jak tim.

Fotografije

Žigosani u reketuŽigosani u reketuŽigosani u reketuŽigosani u reketuŽigosani u reketuŽigosani u reketuŽigosani u reketuŽigosani u reketuŽigosani u reketuŽigosani u reketuŽigosani u reketuŽigosani u reketuŽigosani u reketuŽigosani u reketuŽigosani u reketuŽigosani u reketuŽigosani u reketuŽigosani u reketuŽigosani u reketuŽigosani u reketu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.