SADRžAJ

Kad su se prije 25 godina prvi put vidjeli, zaljubili su se na prvi pogled i počeli dvostruku avanturu života. Postali su ljubavni, ali i glazbeni par. Gabrijela i Marijan osnovali su grupu Nola, svojim pjesmama opjevali svoju ljubav, a singl 'Dio tebe' dobio je titulu ljubavne himne. Ove godine slave četvrt stoljeća ljubavi i glazbe, a detalje svoje bajkovite priče otkrili su za IN magazin.
Deset je godina prošlo otkad Dino Dvornik nije s nama. Kako bi mu odala počast, mlada kreativka načinila je glininu skulpturu ovog pjevača. No, nije ovaj svojevrsni glineni hommage jedini koji je nastao pod njezinim rukama. Tu su i oni za Tomislava Ivčića, Picassa, Amy Winehouse i brojne druge svjetske zvijezde.
U rubrici Kuhanje je IN Sanja Doležal priprema kiseli kupus i češnjovke.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ni crno ni belo

    image
  • Catch Up

    image
    In Catch Up you can watch informal conversations with some of the best action sports athletes.
  • U svom filmu (2017)

    image
    Tončica Čeljuska će pokazati da iza svakoga uspjeha stoji osoba koja se držala svog filma. Gosti u emisiji bit će uspješni pojedinci - poslovni ljudi,...
  • Art caffe

    image
    Saznajte sve pojedinosti u svijetu kulture uz Art Caffe.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.