SEZONA: 1

EPIZODA: 53

SADRžAJ

Nakon jučerašnjih događaja, Tomo doista počinje sumnjati da ga Gabi vara. Ubacuje joj bubicu u torbu i prati ju. Gabi završava s Lukom kod Penava, ali ih prekida Nediljko. Gabi i Luka bježe, a njena torba ostane pod kaučom. Nediljko je uzeo prah za potenciju koji mu je dao Mijo i vodi s ljubav s Anđelkom. Tomo sve to sluša preko bubice u Gabinoj torbi i pomisli kako ga Gabi vara s Nediljkom.
Zorka je krenula sama na brvnaru, a Andrija, Nediljko i Mijo se zaklinju da neće popustiti, uvjereni da je sve Zorkin blef. Petra sprečava bijesnu Zorku i uspijeva ju nagovoriti da iskoristi Ljubinu ljubav kako bi ga uništila. Zorka zove Ljubu na spoj.
Oštra načelnica Željka radi čistku u policiji, zahtjeva red, rad i disciplinu. Špijunira Matu na granici. Kada shvati da ovaj nonšalantno obavlja posao, smjenjuje ga s granice.

Fotografije

Na graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa granici

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.