SEZONA: 4

EPIZODA: 10

SADRžAJ

Matematičar Toni Milun provjerava tko si u Hrvatskoj isplaćuje tzv. poduzetničku plaću i zašto je ne isplaćuju svi hrvatski poduzetnici. Matematičar istražuje kakva su davanja na takvu plaću i koja joj je alternativa. Voditelj računa koliki je financijski prihod obrta zapravo granica isplativosti za obrtnika da umjesto plaćanja poreza na dohodak odabere biti dobitaš, odnosno plaćati porez kao da ima poduzeće (d.o.o.).

Fotografije

FinancijalacFinancijalacFinancijalacFinancijalacFinancijalacFinancijalacFinancijalacFinancijalacFinancijalacFinancijalacFinancijalacFinancijalacFinancijalacFinancijalacFinancijalacFinancijalacFinancijalacFinancijalacFinancijalacFinancijalac

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Info-intox

    image
  • Kulturni dnevnik (2015)

    image
    Pratite Kulturni dnevnik. Emisija je presek najznačajnijih vesti iz umetnosti, kulture, ali i pop-kulture, dizajna, novih tehnologija... Novinari, dopisnici,...
  • Vesti

    image
    Informativna emisija Happy TV.
  • DW Euromaxx

    image
    Euromaxx je europski lifestyle magazin koji nam donosi zanimljivosti iz europskih gradova, priče o načinu života ljudi i upoznaje nas s njihovim kulturama.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.