SEZONA: 2

EPIZODA: 7

SADRžAJ

Nakon još jednog poraza Pazzi je donio odluku. Vrijeme je da se jednom za svagda riješi Medicija. Francesco i Salviati dogovaraju sastanak s grofom Monteseccom u Rimu. Njih trojica nagovaraju papu da pošalje takozvanog mirovnog izaslanika u Firencu. Na čelu misije bit će njegov izuzetno mladi nećak, kardinal Riario. Misija je samo varka kojom žele prikriti činjenicu da u Firencu šalju vojsku kako bi ubili Lorenza i Giuliana. Iako je Giuliano sumnjičav i ne vjeruje toj gesti, Lorenzo sanja o miru pa organizira večeru dobrodošlice. Urotnici su odlučili da će napasti baš ondje. Čini se da je sve dogovoreno, no Giuliana nema. Budući da su odlučili kako će oba brata ubiti u isto vrijeme, urotnici odgađaju napad za sljedeći dan. Napast će ih na misi u katedrali na kojoj će sigurno biti cijela obitelj.

Fotografije

Medici: VeličanstveniMedici: VeličanstveniMedici: VeličanstveniMedici: VeličanstveniMedici: VeličanstveniMedici: VeličanstveniMedici: Veličanstveni

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Zovite babicu (2012)

    image
    Serija prati životpisne priče iz života primalja u istočnom dijelu Londona 50-ih godina, snimljena prema bestseleru - memoarima medicinske sestre Jennifer Worth.
  • Crna svadba (2021)

    image
    Investigating the bloody massacre in the far away village, inspector Petar finds himself at the centre of a conflict with the forces of darkness.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.