poster

Gudrun - vikinška princeza

Gudrun: The Viking Princess (2017)

povijesni, avanturistički, dječji | Ujedinjeno Kraljevstvo

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 2

EPIZODA: 6

SADRŽAJ

Prije tisuću godina u divljim prostranstvima sjevera živjela je uistinu osobita djevojčica. Prijateljevala je i igrala se sa stablima i životinjama u šumi. Otputujte u prošlost i pridružite joj se u igri. Istražujte divljinu s vikinškom princezom Gudrun.
Gudrun
Gudrun je znatiželjna mlada vikinška djevojčica koja želi naučiti sve što može o divljim životinjama koje žive izvan njezina sela. Učionica su joj gore, šume i hladna sjeverna mora, a ima najboljeg učitelja i mentora - svog oca, blagog kralja Sigurda.
Kralj Sigurd
Kralj Sigurd mudar je čovjek koji razumije da nije dovoljno što je Gudrun njegova kći kako bi bila prava princeza. Počinje je poučavati svemu što zna o divljini. Tek će tada postati istinska princeza Vikinga.
---
Divlje pustolovine vikinške princeze Gudrun. Dok se snijeg topi i godišnja doba mijenjaju, šumski stvorovi su u pokretu. A kad gavran doleti s pučine, zacijelo je stigao s kraljevog broda, zar ne? Oduševljena izgledima da će vidjeti oca, Gudrun hita šumom i suočava se s vučicom!

Fotografije

Gudrun - vikinška princezaGudrun - vikinška princezaGudrun - vikinška princezaGudrun - vikinška princezaGudrun - vikinška princezaGudrun - vikinška princezaGudrun - vikinška princeza

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Šešir profesora Koste Vujića (2013)

  image
  Priča je ovo o nevjerovatnom profesoru njemačkog jezika Kosti Vujiću i razredu maturanata Prve muške gimnazije u Beogradu, koju su pohađali Mihailo Petrović Mika...
 • TV kalendar

  image
  Dokumentarno-povijesna emisija.
 • Civilizations (2018)

  image
  Nine-part series telling the story of art from the dawn of human history to the present day, for the first time on a global scale. It is now nearly half a century...
 • Zovite babicu (2012)

  image
  Serija prati životpisne priče iz života primalja u istočnom dijelu Londona 50-ih godina, snimljena prema bestseleru - memoarima medicinske sestre Jennifer Worth.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.