poster

Gudrun - vikinška princeza

Gudrun: The Viking Princess (2017)

povijesni, avanturistički, dječji | Ujedinjeno Kraljevstvo

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 2

EPIZODA: 6

SADRžAJ

Prije tisuću godina u divljim prostranstvima sjevera živjela je uistinu osobita djevojčica. Prijateljevala je i igrala se sa stablima i životinjama u šumi. Otputujte u prošlost i pridružite joj se u igri. Istražujte divljinu s vikinškom princezom Gudrun.
Gudrun
Gudrun je znatiželjna mlada vikinška djevojčica koja želi naučiti sve što može o divljim životinjama koje žive izvan njezina sela. Učionica su joj gore, šume i hladna sjeverna mora, a ima najboljeg učitelja i mentora - svog oca, blagog kralja Sigurda.
Kralj Sigurd
Kralj Sigurd mudar je čovjek koji razumije da nije dovoljno što je Gudrun njegova kći kako bi bila prava princeza. Počinje je poučavati svemu što zna o divljini. Tek će tada postati istinska princeza Vikinga.
---
Divlje pustolovine vikinške princeze Gudrun. Dok se snijeg topi i godišnja doba mijenjaju, šumski stvorovi su u pokretu. A kad gavran doleti s pučine, zacijelo je stigao s kraljevog broda, zar ne? Oduševljena izgledima da će vidjeti oca, Gudrun hita šumom i suočava se s vučicom!

Fotografije

Gudrun - vikinška princezaGudrun - vikinška princezaGudrun - vikinška princezaGudrun - vikinška princezaGudrun - vikinška princezaGudrun - vikinška princezaGudrun - vikinška princeza

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.