poster

Zvijezde: glazbeno-natjecateljski show

Zvijezde (2018)


Ocjena korisnika: 3.5/10
(2 glasa)

SEZONA: 2

EPIZODA: 5 - glazbeno-natjecateljski show

SADRžAJ

Kandidati su zagrijali svoje glasnice i spremni su se gledateljima i žiriju pokazati u najboljem svjetlu kako bi zaradili što više podignutih crvenih fotelja i prolazak u drugi krug natjecanja!
Gledajte tko su ti najbolji od najboljih, 80 kandidata od 2500 prijavljenih koje je peteročlani žiri odabrao da se popnu na grandioznu pozornicu. Svi kandidati zagrijali su svoje glasnice i spremni su se gledateljima i žiriju pokazati u najboljem svjetlu kako bi zaradili što više podignutih crvenih fotelja i prolazak u drugi krug natjecanja!
A Što je zajedničko Nini Badrić, Jacquesu Houdeku, Tončiju Huljiću, Petru Graši i Andrei Andrassy? Svi oni članovi su žirija nove sezone!
U studiju od 1200 kvadrata snima se spektakl u kojem će gledatelji uz pomoć 18 kamera vidjeti svaki detalj i čuti sjajne vokale koji će se boriti za titulu najboljeg. Da će natjecatelji pjevati i najnovije hitove i evergreene, svjedoči i njihova dob - najmlađi kandidat ima 16 godina dok najstariji ima 60.

Fotografije

ZvijezdeZvijezde

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.