SEZONA: 1

EPIZODA: 105

SADRžAJ

Kučera je zadovoljan kad shvati da su Tamara i Dinko prekinuli. Mila je frustrirana jer je pred kolegama u Kronici morala priznati poraz. Mihael je zadovoljan jer je skupio dovoljno neopravdanih sati za ukor pred isključenje iz škole, zbog čega se sukobi s Karmen. Macanović pokuša uvjeriti nezadovoljnu Andrijanu da nije otmičar i da se ne bavi nikakvim mutnim poslovima, koja se o tome povjeri Tinu. Vinko se sprema vratiti na Šoltu bez Aleksandre. Bruno zamjera Mili što se predala Macanoviću bez borbe, otkriva Kristini kako je saznao da se Andrijana ispisala iz škole, što bi mogli upotrijebiti protiv Macanovića. Bijesna Tamara krivo zaključi kako se Kučera udvara Karmen. Macanoviću nije drago kad mu Roni kaže da je vidio Andrijanu i Tina zajedno u kafiću kako razgovaraju o njegovim poslovima. Karmen je utučena kad uvidi da je Mihael nestao. Mihael predlaže Sunčici da pođe s njim u Njemačku. Aleksandra sustiže Vinka na željezničkom kolodvoru i kaže mu da ga voli.

Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Fotografije

Sve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobro - Barbara NolaSve će biti dobro - Bojana Gregorić VejzovićSve će biti dobro - Damir MarkovinaSve će biti dobro - Duško ModrinićSve će biti dobro - Duško ValentićSve će biti dobro - Goran GrgićSve će biti dobro - Gorana Marin i Siniša PopovićSve će biti dobro - Kostadinka Velkovska i Duško ValentićSve će biti dobro - Petra MarojaSve će biti dobro - Željko ŠestićSve će biti dobro 01Sve će biti dobro 02

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.