SEZONA: 1

EPIZODA: 181

SADRžAJ

Fikret se napokon vraća kući, a svi su oduševljeni zbog toga što napokon mogu ostaviti brigu iza sebe. Sureja nosi teret krivnje koji osjeća, a Farukovo ponašanje ne doprinosi tome. Adem pokušava pronaći način da on i Dilara zaborave na nesuglasice i okrenu novi list. Adem ne želi dopustiti da odvjetnici na papiru ispisuju odnos između Umuta i njih dvoje. Baš kad je Fikret emocionalno potonuo, Ipek donosi iznenađujuću odluku koja će razveseliti cijelu obitelj.

Fotografije

Istanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjesta

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.