poster

UFC 230, New York (SAD)

UFC

MMA, sportski | SAD

SADRžAJ

U noći sa subote na nedjelju, 4. studenog, UFC 230 stiže u legendarni Madison Square Garden u New Yorku i donosi meč za teškašku titulu: Daniel Cormier i Derrick Lewis u kraljevskoj kategoriji te Chris Weidman i Jacare Souza u sunaslovnoj borbi. Uz komentatorski dvojac, Vladu Bobana i Igora Pokrajca, UFC 230 prenosit će se uživo na portalu GOL.hr s početkom u 3 sata ujutro, a istog dana prikazat će se i u programu Nove TV.
Daniel Cormier pred prvom je obranom titule UFC prvaka u teškoj kategoriji koju je priskrbio nokautom Stipe Miočića u srpnju. U svojoj bogatoj profesionalnoj MMA karijeri, u koju je krenuo s 30 godina, gubio je od samo jednog borca - Jona Jonesa, a u ovoj nadolazećoj borbi protiv Lewisa definitivni je favorit. Derrick Lewis je inače slavio u devet od posljednjih deset nastupa te mu po tome nitko ne može osporiti što se nalazi u borbi za titulu.
Ostatak popisa borbi donosi još tri obračuna u srednjoj kategoriji. Davidu Branchu će na suprotnoj strani biti Jared Cannonier, Karl Roberson dočekat će Jacka Marshmana, a program će otvoriti ljuti rivali Derek Brunson i Israel Adesanya.

Fotografije

UFC 230, New York (SAD)UFC 230, New York (SAD)UFC 230, New York (SAD)UFC 230, New York (SAD)UFC 230, New York (SAD)UFC 230, New York (SAD)UFC 230, New York (SAD)UFC 230, New York (SAD)UFC 230, New York (SAD)UFC 230, New York (SAD)UFC 230, New York (SAD)UFC 230, New York (SAD)UFC 230, New York (SAD)UFC 230, New York (SAD)UFC 230, New York (SAD)UFC 230, New York (SAD)UFC 230, New York (SAD)UFC 230, New York (SAD)UFC 230, New York (SAD)UFC 230, New York (SAD)

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.