SEZONA: 3

EPIZODA: 5

SADRžAJ

Obitelj Miklósi živi lagodnim životom o kojemu su oduvijek sanjali: preselili su se u idilično selo u dunavskom zavoju Mađarske, gdje se Janka natječe za gradonačelnicu, a Attila i njegov najbolji prijatelj, milijarder Feri Gáll, postavljaju temelje za masivni građevinski projekt. Ipak, iza mirne fasade sreće koju su kupili krvlju i izdajom, još plamte strasti. Mira i njezin dečko tužilac Zebegényi još rade na tome da tajanstvenog Strica Pandu, kojeg Mira drži odgovornim za smrt svog prijatelja Oszija, stave iza rešetaka. U međuvremenu, Márk planira osvetiti ubojstvo svog obožavanog kuma Hollosa. Ove makinacije čine izbijanje rata između djece i njihovih roditelja sve neizbježnijim.

EP. 5
Na vidjelo izlazi nov dokaz koji postavlja pitanja o okolnostima Hollósove smrti. Upitnici su sve uznemirili. Oživljava Márkova nada da je njegov kum lažirao vlastitu smrt. Sama ideja ispunjava Janku užasom. Ni Attila ni Feri ne mogu shvatiti što se događa. Mirino je povjerenje u Zebegényija izdano, a ona kreće na samoubilačku misiju.

Fotografije

Lagodan životLagodan životLagodan životLagodan životLagodan životLagodan životLagodan život

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.