SEZONA: 1

EPIZODA: 43

SADRžAJ

Ekipa iz Lokvice krade svoju robu bandi s Ljubanova. Usput im uzmu i zastavu što bandu dodatno razjari. Neznajući, Lokvičani ostave iza sebe Matinu uputnicu za doktora te dvojica s Ljubanova napadaju Matu. Spašava ga Tadija.
Pri vraćanju uniformi, ne ide sve po planu: Krešu uhvati Mate, a Ante potrga Markov ormar. Kad na Marka padnu vrata, on napravi trzaj i ostane ukočen. Marko ukliještenog vrata doznaje da Stana optužuje Miju za trovanje i pokušaj ubojstva Zorke.
Mijo na sastanak s Ljubom ponese čaj, koji popije Ljubo pa uneredi Andriji kupaonicu. Ljubo, ljut i posramljen odlazi, a Andrija, Mijo i Nediljko zaključe da im je tim neredom u kupaonici ostavio poruku. Andrija poželi da je Zorka tu. Dok je trajao sastanak, Ljuban je ostavio priličan dojam na Ivanu.
Zorka se budi iz kome.

Fotografije

Na graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa granici

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.