Ocjena korisnika: 8/10
(4 glasa)

SEZONA: 1

EPIZODA: 7 - Ono kada si svjedok ubistva

SADRžAJ

Sabrija planira tužiti Sud jer je uvjeren da je toksikološka kontaminacija od ljepila sa sudskih markica koje je godinama lijepio, prouzrokovala njegovo ludilo. U tom sporu ga zastupa Budimir. U jednom takvom napadu ludila on demolira kafić Paragraf. Zbog toga Kerim odlučuje angažirati Gedoru kao izbacivača. Međutim, Gedora ne samo da rastjeruje razbojnike, nego svojom pojavom tjera i goste.
Budimir je svjedočio ubojstvu i pljački kladionice. Vidio je pljačkaša, a problem je što je i on vidio Budimira. Zbog toga živi u velikom starahu, sve dok ga Puška ne pronađe u njegovom stanu i ne riješi da ga ubije.

Fotografije

Ne diraj mi mamuNe diraj mi mamuNe diraj mi mamuNe diraj mi mamuNe diraj mi mamuNe diraj mi mamuNe diraj mi mamuNe diraj mi mamuNe diraj mi mamuNe diraj mi mamuNe diraj mi mamuNe diraj mi mamuNe diraj mi mamuNe diraj mi mamuNe diraj mi mamuNe diraj mi mamuNe diraj mi mamuNe diraj mi mamuNe diraj mi mamuNe diraj mi mamu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.