SEZONA: 1

EPIZODA: 40

SADRžAJ

Tadija, iznerviran zbog zastave i pada, odluči pretresti svadbenu kolonu. Nediljko razbija tanjure, a Marko dolazi i spašava situaciju. Da bi kolona mogla na primopredaju robe, Petra odlazi s Markom do lokala, spasiti tortu. Marko poljubi Petru, a ona pobjegne.
Gordana i Anđelka su za svadbu obukle iste haljine, a Mijo za svadbeni dar slučajno izabrao sliku koju su oni dobili od Nediljka i Anđelke za godišnjicu braka.
Deda Ljubo s Ljubanova je došao prositi Zorku, no Zorka ga odbija. Ljubo je ljut te za osvetu otima Zorkinu robu.
Kada konačno svatovi dođu po Lidiju, Zorka se ruši - otrovala se Mijinim školjkama. Marko s Petrom odvozi Zorku u bolnicu dok ukućani pokušavaju shvatiti što se dogodilo. Ante prvi shvati da je Zorki pozlilo od školjki i alarmira Miju.
Tomina supruga Gabrijela i Luka započinju romansu.

Fotografije

Na graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa granici

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.