SEZONA: 2

EPIZODA: 7

SADRŽAJ

Kada Sanja zabunom oboji Lilinu kosu u crnu boju, svi počinju Lili drukčije doživljavati, pitati je za mišljenje o politici i ekonomiji. Čak i Lili pomisli da je postala pametna. Jedino Božica nema iluzija. Matek, pak, odluči organizirati pub kviz ne bi li tako povećao promet. Uz Jožinu pomoć sastavlja pitanja, ali vrlo brzo shvaćaju da će im u tome trebati pomoć.

Fotografije

ko te šišako te šišako te šišako te šišako te šišako te šišako te šišako te šišako te šišako te šiša
PREPORUKE

48 sati svadba (2004)

Danas
image
U šou „48 sati svadba“ milionska publika iz nedelju u nedelju prati pripreme i realizaciju venčanja iz snova. U okviru 48 sati upoznajemo srećan par kome će biti...

Bella i Buldozi (2015)

Danas
image
Follows a perky head cheerleader named Bella whose life in Texas takes an unexpected twist when she becomes the new quarterback for her school team, the Bulldogs.

Hank Zipzer (2014)

Danas
image
Upoznajte najgoreg đaka na svetu u ovoj smešnoj seriji koja prati život 12-godišnjeg Henrija Henka Zipzera koji uspeva da prospe sadržaj čak i iz poluprazne čaše.

Prijatelji (1994)

Danas
image
Da nema njezinih prijatelja Monica (Courteney Cox) bi odavno odustala od spojeva. I iako je najzaštićenija od svih svojih prijatelja, ona pokazuje pravu majčinsku...
TOP LISTE

Prijavi se