SEZONA: 1

EPIZODA: 9 - I'M A NO-RUST-BUILD-UP MAN MYSELF

SADRžAJ

Na temelju istoimenog kultnog klasika iz 1988. godine „Heatherice sat vremena duga crnohumorna antologija smještena je u današnje vrijeme u kojoj se Veronica Sawyer nosi s vrlo različitom, ali jednako opakom skupinom heatherica. Veronica je oduvijek bila dobra osoba, sve dok ne upozna i ne zaljubi se u novog tipa u gradu, J. D.-ja. Heather Chandler nekonvencionalna je vođa heatherica koja vlada srednjom školom Westerburg uz pomoć straha, zastrašivanja i nevjerojatnog osjećaja za modu. Heather Duke je gadura i desna ruka Heather C., a Heather McNamara živi u sjeni ostalih heatherica. Srednja škola djeluje malo mračnije nego što se sjećate dok Veronica, J. D. i heatherice provode svoju nihilističku vrstu pravde na hodnicima srednje škole Westerburg.

Fotografije

HeathericeHeathericeHeathericeHeathericeHeathericeHeathericeHeathericeHeathericeHeathericeHeathericeHeathericeHeathericeHeathericeHeathericeHeathericeHeathericeHeathericeHeathericeHeathericeHeatherice

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.