SEZONA: 1

EPIZODA: 31

SADRžAJ

Petra je zabrinuta jer se Zorka odlučila „riješiti Marka. S tim ciljem, Andrija vozi Zorku na sastanak s agentom Borisom. No, sastanak propadne, jer Andrija ne sluša Zorkinu naredbu da ostane u autu pa se Boris prepadne da su kompromitirani. Bijesna Zorka šalje Andriju i Miju u Zagreb - moraju što više doznati o Marku, ali inkognito. Oni dolaze do njegovog stana i saznaju da je Marko mijenjao žene kao čarape i bio u vezi sa ženom mafijaša, Kristinom. Uspijevaju doći i do Kristine, ispred koje im izleti da je Marko u Lokvici. Kristina kreće u Lokvicu za Markom.
Kako bi pomogao Mati, Tadija odluči organizirati večeru na kojoj će pokušati povezati Krešu i Almu. Tomo nagovara Almu da ode i ona to shvaća kao zadatak. Nakon dobrog početka, ručak završava u svađi, jer Alma implicira Kreši da se bavi švercom.
Jure i Lidija napokon vode ljubav. Toliko su oduševljeni da ga Lidija odmah zaprosi.
Marko govori don Boži kako mu je Petra samo usputna zafrkancija. Petra to čuje i naljuti se na Marka.

Fotografije

Na graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa granici

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.