poster

S Tamarom u akciji

S Tamarom u akciji (2016)

Srbija

SADRžAJ

Pomoć porodici u Kremni
Junakinje treće epizode serijala "S Tamarom u akciji" su Lidija Filipović (51) i njena ćerka Slađana Vučićević (26). Lidija se udala mlada za Slađaninog oca i iz Crne Gore došla u zaseok Filipovići u selu Kremna, nadomak Tare.
U braku su dobili Slađanu i tročlana porodica je živela skromno u planinskoj, seoskoj kućici bez vode. Kućica je od drveta, površine 45 kvadrata i bez toplotne izolacije, kupatila, dovoda vode...
Majka Lidija Filipović radila je godinama u polju (imaju nekoliko ari povrća) a njen suprug je nadničio. Ćerka Slađana se rano udala i ubrzo rodila sina Stefana (4).
Kada je drugi put ostala u drugom stanju, suprug joj je iznenada umro. Ubrzo je preminuo je i Slađanin otac. Da bi olakšale život jedna drugoj, majka i ćerka od tada ponovo žive zajedno. U međuvremenu Slađana je rodila drugog sina Željka (2).
Tamarina ekipa majstora je u zadatom roku, uz nesebičnu pomoć lokalne samouprave sela Kremna i opštine Užice, napravila ovoj porodici septičku jamu i bunar, uradili su fasadu kao i kompletnu unutrašnju toplotnu izolaciju porodičnog objekta.
U novoj, trećoj epizodi šeste TV sezone humanitarnog projekta i TV serijala "S Tamarom u akciji", videćete i nestvarne lepote predela sela Kremna koji krase planine Tara i Mokra Gora, kao i kompleks Šarganska osmica.
Naravno, biće reči i o proročanstvu potomaka čuvene porodice Tarabić, stanovnika sela Kremna: Tamara je pitala šta čeka Srbiju u bliskoj budućnosti...
"S Tamarom u akciji", treća epizoda šeste sezone: RTS 1, petak, 12. oktobar, u 21 sat

Fotografije

S Tamarom u akcijiS Tamarom u akcijiS Tamarom u akcijiS Tamarom u akcijiS Tamarom u akcijiS Tamarom u akcijiS Tamarom u akcijiS Tamarom u akcijiS Tamarom u akcijiS Tamarom u akcijiS Tamarom u akcijiS Tamarom u akcijiS Tamarom u akcijiS Tamarom u akcijiS Tamarom u akcijiS Tamarom u akcijiS Tamarom u akcijiS Tamarom u akcijiS Tamarom u akcijiS Tamarom u akciji

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.