SEZONA: 1

EPIZODA: 97

SADRžAJ

Kučera je sretan jer misli da ga Tamara ipak voli. Niko se oprašta sa svima, Karmen i Matko nalaze sve više zajedničkih tema. Vlado predlaže Ivani da se preseli k njemu u Karlovac jer je unaprijeđen u policiji. Tamara je na mukama između Dinka i Kučere. Nevenka priznaje Joži i Katarini kako bi možda bilo najbolje da prihvati posao predstojnice odjela. Slaven je utučen jer mu se band raspao, morat će prodati i novu gitaru da vrati novac od stambene štednje. Roni sve više sažalijeva Andrijaninu sudbinu. Slaven dolazi k Zoranu tražiti posao. Iznervirana Nevenkinom prijavom na mjesto predstojnice, Aleksandra joj otkazuje vođenje trudnoće. Kučera svuda salijeće zabrinutu Tamaru, što se Dinku ni najmanje ne sviđa. Karmen se ne obazire na Aleksandrinu zabrinutost u vezi Nevenkine prijave na mjesto predstojnice. Vlado dočeka Ivanu u kući s romantičnom večerom i pita je hoće li mu postati žena.

Fotografije

Sve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobro - Barbara NolaSve će biti dobro - Bojana Gregorić VejzovićSve će biti dobro - Damir MarkovinaSve će biti dobro - Duško ModrinićSve će biti dobro - Duško ValentićSve će biti dobro - Goran GrgićSve će biti dobro - Gorana Marin i Siniša PopovićSve će biti dobro - Kostadinka Velkovska i Duško ValentićSve će biti dobro - Petra MarojaSve će biti dobro - Željko ŠestićSve će biti dobro 01Sve će biti dobro 02

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.