SEZONA: 1

EPIZODA: 96

SADRžAJ

Kučera je iznenađen kad čuje da je Tamara u vezi s Dinkom. Niko upoznaje sve ukućane sa suprugom, no Mariana mu nasamo kaže pravi razlog svog dolaska - želi razvod. Zbunjena Tamara uvjerava Dinka kako doista želi biti s njim. Matko počinje adaptirati Karmenin stan, pokušava je utješiti zbog Mihaelovog ispada, no ona se otresa na njega. Svi su zatečeni novonastalom Nikinom situacijom, on shvaća da mu je supruga blokirala račune u Argentini. Nevenka obavještava Kučeru da ga ne mogu trenutno primiti natrag u bolnicu. Netko je u redakciji Kronike zabunom fotokopirao stotine Zoranovih aktova Mile. Nevenka pokušava utješiti Andrijanu u pogledu njezina oporavka, ona je frustrirana jer je posvud prati Roni. Mariana obavještava Niku da želi pola njegova imetka zbog zapostavljanja svoje pjevačke karijere. Matko spriječi Mihaela u namjeri da na zidu stana napiše grafit. Andrijana se izlane pred Ronijem kako je imala loše obavljen ilegalni pobačaj, a Roni joj prizna kako je on istukao doktora koji ga je napravio. Mihael se dolazi ispričati Karmen u bolnicu, Karmen želi zahvaliti Matku jer ga je potaknuo na to. Kučera kaže Tamari da će je ostaviti na miru ako mu može reći kako ga uistinu ne voli.

Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Fotografije

Sve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobro - Barbara NolaSve će biti dobro - Bojana Gregorić VejzovićSve će biti dobro - Damir MarkovinaSve će biti dobro - Duško ModrinićSve će biti dobro - Duško ValentićSve će biti dobro - Goran GrgićSve će biti dobro - Gorana Marin i Siniša PopovićSve će biti dobro - Kostadinka Velkovska i Duško ValentićSve će biti dobro - Petra MarojaSve će biti dobro - Željko ŠestićSve će biti dobro 01Sve će biti dobro 02

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.