SEZONA: 1

EPIZODA: 2

SADRžAJ

Srednja Amerika svjedok je kolizije dvaju svjetova. Ona je postojala kada se dogodio prvi susret Sjeverne i Južne Amerike, tu je milijunima godina. Južna i Sjeverna Amerika bila su dva zasebna otoka, svaki sa svojom specifičnom florom i faunom. Na ovome se području i dalje nalaze najveće stare šume američkog dijela Pacifika. U tim šumama smještenim u južnoj regiji nekoliko vrsta životinja počinje kohabitirati: one koje su došle sa sjevera (predatori poput jaguara ili pak biljojedi kao što je tapir) i one koje su pristigle s juga (uglavnom razne vrste majmuna).
Odabrala: Mira Vočinkić

Fotografije

Povezanost divljinom: Tragovi u šumiPovezanost divljinom: Tragovi u šumiPovezanost divljinom: Tragovi u šumiPovezanost divljinom: Tragovi u šumiPovezanost divljinom: Tragovi u šumiPovezanost divljinom: Tragovi u šumiPovezanost divljinom: Tragovi u šumiPovezanost divljinom: Tragovi u šumi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.