SADRžAJ

Sezonu otvara neverovatna priča o ljubavi kojoj se na putu ostvarenja našla politička diktatura. Više o samoj epizodi saznajte OVDE
Ekipa emisije vredno je radila tokom leta i pripremala životne priče koje će dotaći sve nas. Autorka i voditeljka Tanja Vojtehovski kaže da se sa posebnom pažnjom pristupa svakoj prilči, ne samo iz pobude da sve bude novinarski tačno, već i iz saznanja da ljudi daju „svoje kucajuće srce na dlanu.
I u novoj sezoni nastavljamo tamo gde smo stali, da pravimo priče i beležimo sudbine sasvim običnih ljudi, čije priče su važne za sve nas kao slika društva i stvarnosti. Mnogima smo vratili nadu koju su izgubili, prikazali smo stvarnost onako kakva ona jeste, a to ćemo redoti i u ovoj sezoni, jer nema ništa vrednije od ljudskog života, kaže autorka.
O emisiji: Emisija kojoj se veruje, nastaviće da beleži pojedinačne ljudske sudbine i priče koje su priče svih nas, slika naše stvarnosti, koordinata u kojima živimo, slika našeg društva, (ne)funkcionisanja institucija.
Autorka i novinarka Tatjana Vojtehovski istražuje i donosi nove priče, hrabro i bez zadrške iznosi činjenice o temama koje su zbog svoje težine ostavljene po strani ili se o njima nije smelo govoriti. Priča sa ljudima koji su voljni da otvore dušu, ispričaju istinu, ma kakva ona bila - teška, opora, strahovita. U otvorenom razgovoru dotaći će se tema koje interesuju javnost, posebno jer o njima govore akteri i svedoci. Čućemo iskrene i otvorene priče, svedočanstva o događajima, ispričana emotivno, lično proživljena.

Fotografije

Život pričaŽivot pričaŽivot pričaŽivot priča

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Cross Talk

    image
    CrossTalk is a current affairs debate television program on RT.
  • Fokus (2019)

    image
    Društveni, dnevno-politički i ekonomski događaji ali i najnovija dešavanja u oblasti kulture, medija i sporta koja su važna za Srbiju, region i svet. "Fokus" se...
  • Željko Marušić i gosti

    image
    Rasprave sa Željkom Marušićem i gostima.
  • Peti dan (2013)

    image
    Peti dan je tjedni talk show, rezime događaja koji su obilježili tjedan na izmaku. U svakoj emisiji obrađuju se tri teme, koje pokrivaju politiku, kulturu,...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.