SEZONA: 1

EPIZODA: 6

SADRžAJ

Serija prati avanture djevojčice imena Luna Petunia koja živi u ovome svijetu, no odlazi u imaginarnu zemlju mašte gdje se igra i uči kako ostvariti naizgled nemoguće, poučavajući mlađe gledatelje koliko je važno vjerovati u vlastite mogućnosti i čudesne stvari koje naš um i naše tijelo mogu postići. Pomoću svoje čarobne kutije s igračkama, Luna ulazi u magičnu zemlju Amaziju, gdje je očekuju avanture, učenje i nova prijateljstva. Serija je inspirirana Cirque du Soleil brandom, njihovom kreativnošću i zabavom koju donose.
Luna Petunia animirana je kanadsko-američka serija nastala u suradnji Cirque du Soleil Media i Saban Capital grupe te studija BrainPower. Premijerno je prikazana na Netflixu u prosincu 2016. godine. Snimljene su ukupno tri sezone, a o velikoj popularnosti svjedoči i reboot serije pod nazivom Luna Petunia: Povratak u Amaziju koja je premijerno emitirana u veljači 2018. godine. Prilagođena djeci predškolske dobi, serija najmlađe gledatelje uči o pozitivnim ljudskim vrijednostima.

Fotografije

Luna Petunia

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.